El cantant Antonio Orozco visitarà Girona el pròxim 4 de març de 2017 en el marc de la gira Destino, en la que presenta el treball del mateix nom amb el qual ha estat disc de platí.

Segons informa la productora Clipper's, la Sala La Mirona de Salt serà la que acollirà el concert d'Orozco, un habitual els últims anys a les comarques gironines, especialment per les seves actuacions a l'escenari de Cap Roig, on repetirà aquest estiu vinent.

A més de la cita de Girona, el músic ha afegit dues cites més a la gira: el 24 de novembre d'aquest any a la Sala Razzmatazz de Barcelona i el 17 de març de 2017 a la Sala Riviera de Madrid.

Antonio Orozco ha venut al llarg de la seva carrera més d'1,5 milions de discos, n'ha obtingut nou de platí i un d'or i va ser nominat als premis Grammy Latino per la cançó Estoy hecho de pedacitos de ti.

Orozco ha actuat recentment en la segona edició del Suite Festival del Liceu i també forma part dels cartell del festival ARTS d'Estiu i de la propera edició del Festival de Cap Roig, on actuarà la nit del 22 de juliol. Per aquest concert de Cap Roig encara queden localitats disponibles a uns preus que oscilen entre els 30 i els 60 euros, com es pot comprovar el web www.caproigfestival.com.