La Caixa beca la gironina Elisabeth Parés per fer el postgrau a l'estranger

La jove cursarà un màster en Neurociència Cognitiva a la University College of London, del Regne Unit

14.06.2016 | 15:30
Elisabeth Parés rep la beca.

L'estudiant gironina Elisabeth Parés Pujolràs ha rebut una de les beques de La Caixa, fet que li permetrà cursar un màster en Neurociència Cognitiva a la University College of London (Regne Unit). La jove, que ahir va rebre la beca de mans dels reis d'Espanya, és graduada en Ciències Biomèdiques i en Filosofia per la Universitat de Barcelona.
Un total de 2.976 universitaris han pogut completar la seva formació a l'estranger amb les beques de l'entitat financera, creades ?l'any 1982.
Fins a 120 universitaris de l'Estat espanyol han estat seleccionats per a les beques en la convocatòria de 2015.
La distribució de les 120 beques concedides, per destins, situa 65 estudiants a diferents països d'Europa, 48 a Amèrica del Nord i 7 a Àsia.
Les matèries més representades a les bequeshan estat biologia, enginyeries, economia i empresa, arquitectura i urbanisme, matemàtiques i informàtica, física i dret.
Respecte a la procedència dels becaris, la promoció de l'any 2015 comprèn estudiants de 27 províncies espanyoles i un país estranger (Argentina).
Barcelona i Madrid, amb 39 i 27 becaris, respectivament, encapçalen la llista de províncies amb major nombre de becaris, seguides per València (7) i Guipúscoa (4).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema