La moda infantil també té cabuda en el 080 Barcelona Fashion i, entre els dissenyadors emergents i els consagrats, la passarel·la es va omplir ahir de nens amb les col·leccions de CNB by Cóndor i de Bóboli, i la grada de pares i avis encantats de veure com desfilaven els petits de la casa. A la passarel·la van pujar Alejandro i Amaro, de 6 i de 4 anys, els fills d'Alejandra Prat, els de Raquel Meroño i els de Mireia Canalda, i entre el públic també hi havia, molt entregada i sense parar de fer fotos, l'expresidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, veient com la seva néta Natalia, de cinc anys, desfilava amb la ultima col·lecció de Cóndor.

Aquesta marca de mitjons i moda infantil, que es troba en procés d'expansió internacional, va presentar una col·lecció per a nens de teixits vaporosos, bambules i voiles de cotó. Molts vestits per a les nenes i bermudes, camises i americanes de lli per a nens, van formar part d'una col·lecció tranquil·la i neta.

Bóboli es va decantar per una moda més marinera en tons blau clar i per estampats més tropicals per crear una barreja de tendències, que van tenir com a fil conductor brillants estrelles de mar que es van posar com a collaret i cinturons.