L'Alta Costura de París va tenir ahir la seva particular i tradicional festa de comiat en la desfilada de Jean Paul Gaultier, per a la qual l'aclamat creador va triar un decorat natural en una col·lecció arribada dels boscos més exòtics on va regnar la calma i l'extravagància. La model canadenca Coco Rocha va obrir la desfilada amb un mono setinat i estampat com la fusta de banús i una impressionant caputxa de pèls, marcant el to del que estava per arribar en una col·lecció carregada d'impressions gràfiques sobre la roba. Enormes abrics estil anys 80 en pell i pèl en patchwork combinats amb grans cinturons per marcar les cintures i creant un efecte bombat al voltant de malucs, i vestits i faldilles amb el mateix estil.

Com de costum, va triar el seu habitual saló de passarel·la, dins dels estudis de la marca, per acollir centenars de convidats entre els quals no van faltar l'editora francesa Carine Roitfeld, l'actriu Rossy de Palma, íntima amiga del dissenyador, i l'exmodel Adriana Abascal.

El llarg corredor que va servir de passarel·la era una tarima de fusta natural, mentre que enormes panells amb fotografies de boscos cobrien les parets. La segona part va estar protagonitzada per looks brillants on el verd va acaparar vestits vaporosos amb llargues mànigues, tot i que també es van veure les clàssiques marques d'identitat de la marca: cotilles estructurades al pit, faldilles de lluentons i sensuals vestits masculins.