Els treballadors de L'Auditori faran dues jornades de vaga parcials la setmana vinent i una tercera al juny per tornar a reclamar a l'Ajuntament de Barcelona l'augment salarial de l'1%, tal com ha fet amb la resta de treballadors del consistori.

En conseqüència, L'Auditori no podrà acollir el darrer concert de la temporada d'Ibercàmera, La Consagració, amb l'Orquestra Simfònica de Ràdio Frankfurt, el dimecres 24 de maig. El concert ha quedat en suspens, a l'espera que la promotora musical expliqui «les mesures» que ha pres per fer front a la situació.

La segona aturada serà el divendres 26 al matí coincidint amb el Ple municipal a l'Ajuntament, on la plantilla té previst manifestar-se.

Els treballadors de L'Auditori i l'OBC reprendran la setmana vinent la mobilització iniciada el passat mes de març per reclamar al Consistori que els equipari amb la resta de treballadors municipals, i els aboni també l'augment salarial de l'1% del 2007 i 2008, més els endarreriments corresponents, segons han explicat fonts del Comitè d'Empresa.