El Cotton Club de Peralada rep un dels músics més emblemàtics de pop espanyol dels vuitanta, Mikel Erentxun. Després d’una llarga trajectòria d’èxits amb Duncan Dhu, al costat de Diego Vasallo, i de viure paral·lelament una carrera en solitari des de 1992, va decidir llançar-se com a solista l’any 2001 amb ‘Ciudades de paso’ (2003) i el recopilatori ‘Éxitos’ (2004). Des de llavors, la seva discografia no ha deixat de créixer fins arribar a l’edició d’’El Hombre sin Sombra’ (2017), gravat, produït i interpretat a mitges amb Paco Loco, en els seus estudis d'El Puerto de Santa Maria (Cadis). El disc compta amb mescles de John Agnello i masterització a Sterling Sound a Nova York amb l'enginyer Greg Calbi. El mateix equip que a ‘Corazones’ (2015).

Aquesta nova col·lecció de 12 cançons ha estat enregistrada amb un sistema de8 pistes analògic. Compta amb la col·laboració de Maika Makovski, inclòs en el primer single, ‘Cicatrices’, i en el segon, ‘El amor te muerde los labios al besar’.

"'El Hombre sin Sombra' és un retrat fidel dels meus gustos musicals i sentiments personals. És un disc que parla de l'amor i les seves conseqüències ...", afirma Mikel.

Ara, el dia 9 de juny, Mikel Erentxun passarà pel Cotton Club de Peralada armat amb la seva veu, una guitarra i molt cor. Recorrerà els seus últims discos d'una manera molt propera i personal. I els subscriptors del Setmanari de l’Alt Empordà tenen l´oportunitat de veure’l a un preu especial, només 15 euros amb consumissió inclosa Preu per als no subscriptors, 25 euros.

Per aconseguir aquest descompte només heu de trucar al 972 53 81 25 i donar el vostre número de subscriptor. Trobareu més informació del concert a la web www.casinoperalada.com.