Una dona que rodava una escena a Vancouver (Canadà) com a doble de la pel·lícula Deadpool 2 va morir dilluns quan va perdre el control de la motocicleta que pilotava i es va estavellar contra el paviment. La Policia de Vancouver va indicar en el seu compte de Twitter que l'especialista va morir en el lloc on es filmava la seqüela del llargmetratge Deadpool, que com el primer lliurament està protagonitzat per l'actor canadenc Ryan Reynolds.

En un comunicat distribuït a través del seu compte de Twitter, l'intèrpret va considerar que la mort d'una dona era una tragèdia. «Estem destrossats, commocionats i devastats però reconeixem que res es pot acostar a la tristesa i dolor inexplicable que la seva família i éssers estimats han de sentir en aquests moments. El meu cor està amb ells i amb cada persona que ella va commoure en aquest món», va concloure Reynolds.

La persona que va morir en l'accident era la doble de l'actriu Zazie Beetz, que en la pel·lícula dona vida al personatge Domino.

La televisió canadenca Global News, que tenia un dels seus equips en el set d'enregistrament de la pel·lícula en el moment en què es va produir l'accident, va assenyalar que la doble va perdre el control de la motocicleta després de repetir quatre vegades l'escena.

Deadpool 2, l'adaptació cinematogràfica d'un dels superherois de l'editorial de còmics Marvel, està sent rodada a la ciutat de Vancouver des del passat 26 de juny i la seva estrena està programada per al juny de 2018.