Les activitats de la nova temporada cultural de la Càtedra Dr. Bofill amb col·laboració de l'associació Seguim fent UdG inclouen conferències, cursos, presentació de llibres i visites culturals, disciplines dels àmbits científic i humanístic que van ser presentades ahir a Girona.

Les activitats començaran aquest dijous amb la primera de les sessions del cicle de conferències Michelangelo Merisi Caravaggio, que se celebrarà a l'Auditori Josep Irla de Girona. L'acte comptarà amb el professor Francesc Miralpeix, director de la Càtedra Dr. Bofill, i Humbert Massegur, director Honorífic. La conferència inaugural anirà a càrrec del doctor Juan Francisco Campo.

La càtedra té programat fins al 14 de desembre una sessió setmanal per parlar de la vida i obra de Caravaggio, més una sessió extra en forma de concert per interpretar les partitures aparegudes a les obres de Caravaggio.

D'altra banda, cada dimarts, des del 3 d'octubre fins el 12 d'octubre, es farà una sessió per analitzar en profunditat una de les obres de Michelangelo Merisi Caravaggio.

El dia 29 de setembre es presenta el llibre i exposició Solfeo para un infante descalzo a la Llibreria 22.

Les lletres seguuiran tenint protagonisme en les activitats. Javier Aparicio Maydeu oferirà una ponència el dimecres 4 d'octubre a l'Aula Magna de la Casa de la Cultura a Girona. Farà un passeig literari per la vida, obra i la literatura del Premi Nobel 2014: Patrick Modiano.