El Consell de Govern de la Universitat de Girona (UdG) va aprovar ahir la posada en marxa de tres nous estudis de grau per al curs 2019-2020 i de tres nous programes de màster.

Es tracta, d'una banda, d'una nova modalitat semipresencial del grau en Arquitectura Tècnica i Edificació, que s'imparteix a l'Escola Politècnica Superior (EPS), el grau en Tècniques de Gestió de PIME, a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, i el grau dual en Logística Industrial i Serveis Comercials al centre adscrit Escola Universitària Mediterrani.

De l'altra, el màster en Ciència i Tecnologia dels Recursos Hídrics, per al curs 2018-2019, i el màster en Psicologia General Sanitària i el d'Economia i Empresa, per al 2019-2020.

L'Escola Politècnica Superior (EPS) imparteix des del curs 1976-1977 els estudis d'Arquitectura Tècnica que habiliten per a la professió amb el mateix nom. Actualment tenen el nom de Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació i són de 240 crèdits (4 anys). En el marc del projecte OpenUdG, endegat el 2015 amb la voluntat d'incorporar la semipresencialitat dels estudis, s'ha adaptat el contingut d'aquest grau per tal que els estudiants que ho desitgin puguin cursar-lo en aquesta modalitat.

El Consell de Govern ha aprovat la modificació de la memòria d'aquest estudi que inclou les assignatures, les activitats docents i el sistema d'aprenentatge per a la modalitat semipresencial en una part del seu contingut.

En la mateixa línia, el Consell de Govern de la Universitat ha aprovat les modificacions pertinents per incorporar la resta de nous estudis de grau i de màster aquí especificats.