Pimec Girona crea un nou servei de suport a la internacionalització

 

GIRONA | DDG Pimec Girona ha dissenyat un servei de suport tècnic a les petites empreses exportadores de la demarcació. La patronal va explicar que "els darrers temps, moltes empreses han manifestat a Pimec la necessitat d'incrementar la seva activitat a nivell internacional, ja sigui per abordar algun mercat per primera vegada, o bé per aconseguir continuïtat en mercats on prèviament hi ha hagut vendes de forma esporàdica, degut a la caiguda de la demanda interna".
El servei que ara es crea a Girona posa a disposició de les empreses un equip de tècnics internacionals que portaran a terme totes les accions requerides per l'empresa segons el seu nivell d'internacionalització, tant des de l'anàlisi i suport en l'estratègia de desenvolupament del negoci als mercats exteriors, com des de la prospecció i consolidació dels mercats internacionals.
Demà, entre les 9 del matí i les 6 de la tarda, Pimec Girona organitzarà sessions individuals i personalitzades de 60 minuts aproximadament cadascuna per presentar aquest nou servei de la mà de professionals de llarga experiència.

Consultoris

Consultori legal

L'equip d'advocats de Prat Sàbat es posa al vostre servei i respon cada dijous les preguntes rebudes


Enllaços recomanats: Premis cinema