El sindicat UGT ha decidit desconvocar la vaga del personal de terra de Ryanair a l'aeroport de Girona després d'un acord en què la direcció de Lesma Handling s'ha compromès a revisar els horaris i els ajustos necessaris. Segons va explicar el sindicat, que va mostrar la seva satisfacció per la resolució del conflicte, "després de llargues negociacions, la direcció de Lesma Handling ha valorat positivament l'esforç d'aproximació realitzat pels treballadors amb la proposta de fleixibilitat que han presentat". La vaga a l'aeroport de Girona va començar dimecres.

Precisament, divendres la UGT va portar la vaga del personal de terra de Ryanair a l'aeroport de Girona davant l'Agència Estatal de Seguretat Aèria. El sindicat va interposar una denúncia davant l'organisme perquè "el personal a qui es fa carregar les maletes als avions no està format ni disposa de les proteccions adients".

A més, el sindicat també havia denunciat que la direcció de Lesma Handling no s'avenia a dialogar i mantenia un absolut "mutisme" sobre la proposta que li havia presentat el comitè per intentar acostar posicions i que finalment ha accedit a negociar.