El Gremi Provincial de Pintors de Girona va convocar dijous a tots els professionals del sector de la província de Girona a una reunió que tenia per objectiu principal parlar de l'intrusisme laboral, un tema que consideren preocupant.

A la trobada hi van assistir tant empresaris agremiats com altres professionals no vinculats al gremi que es van mostrar interessats per les actuacions del Gremi.

Els assistents van donar el seu suport en la campanya contra l'intrusisme laboral i van acordar emprendre accions contra aquest fet juntament amb Unió d'Empresaris de la Construcció, que el passat mes de gener va iniciar una important actuació per a denunciar professionals no regularitzats que estaven realitzant treballs en una mostra de competència deslleial amb les empreses del sector.

Es tracta de la primera reunió que convoca la nova junta directiva del Gremi Provincial de Pintors de Girona, després que el passat 20 de novembre es celebrés la composició dels nous membres directius del Gremi. El nou president és Paulí Fernández de l'empresa Pintfer Decoració SL, i el vicepresident Jordi Pairó, de l'empresa Germans Pairó SA.