La tecnològica gironina Anpro21 capta 300.000 € per internacionalitzar-se

 

GIRONA | O.P. Anpro21, empresa tecnològica amb seu a Girona, ha tancat una ampliació de capital per valor de 300.000 euros que li permetran afrontar el seu procés d'internacionalització. Anpro 21 ha utilitzat sistemes d'intel·ligència artificial i software avançat per desenvolupar "Brand Rain", un producte que permet analitzar la reputació de marca d'empreses, institucions i personatges públics. Entre els principals clients de l'empresa gironina hi ha moltes multinacionals farmacèutiques.
Brand Rain disposa d'un sistema automàtic que captura informació de 4 milions de fonts digitals, 2.100 fonts impreses, 40 televisions i més de 20 emissores. És el primer producte que obté i analitza dades creuant informació dels mitjans tradicionals i els mitjans socials. Després, tota aquesta informació es processa amb complexos sistemes algorítmics, d'intel·ligència artificial i estadístics, que avaluen el contingut dels missatges, el seu context i el to. Això permet obtenir informació sobre l'evolució de la reputació de marques, productes o persones.
El desenvolupament de Brand Rain té les mires posades a ser el referent nacional en software per a la gestió de la reputació de marca i implantar-se als Estats Units i Llatinoamèrica.
Les necessitats de finançament per abordar el seu pla estratègic a 5 anys són de 700.000 euros. A través de l'ampliació de capital (300.000 euros), i de finançament públic, ja s'han aconseguit 422.000 euros. "El mercat està molt animat i en el sector hi ha pocs desenvolupaments com el nostre" va assegurar Óscar Trabazos director d'Anpro 21, que espera captar aviat els 278.000 que falten per arribar a l'objectiu del pla estratègic.

Economia

La CE investiga si la compra de Monsanto per Bayer perjudica la competència

La Comissió Europea (CE) va informar ahir que ha obert una investigació en...

Uniqlo llança la seva primera botiga per internet a Espanya

La cadena nipona de roba Uniqlo ha llançat la seva plataforma de venda per internet en...

El sou mitjà cau un 0,2% a Catalunya i se situa en 1.720 euros

El sou mitjà català ha perdut un 0,2% interanual i es queda en 1.720 euros mensuals,...

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema