La Confederació Catalana de Comerç (CCC) ha recorregut al Tribunal Suprem (TS) la declaració de la Roca del Vallès com a municipi turístic, després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que avalava l'esmentada declaració. La Roca del Vallès pot començar a exercir com a municipi turístic i, com a tal, el seu comerç, inclòs l'outlet La Roca Village, podrà obrir tots els diumenges i festius, segons una interlocutòria del TSJC. Per a la CCC, l'atribució de municipi turístic per a la Roca és "injusta" i "una burla" cap a aquest concepte ja que considera que la Roca del Vallès "no té activitat hotelera, ni monumental ni cultural", sinó únicament "el centre comercial de La Roca Village".

El president de la Fundació de Comerç de Barcelona, Vicenç Gasca, es va mostrar ahir "indignat" amb la declaració com a municipi turístic de la Roca del Vallès perquè pot canviar els hàbits de compra dels consumidors, el model comercial i "desestabilitzar" els comerços d'altres poblacions.

En canvi la UGT va defensar que l'obertura del centre comercial La Roca Village els diumenges i festius suposa una oportunitat per crear ocupació a la comarca del Vallès.