El grup Disbesa-Darnés, que té una de les seus a Torroella de Montgrí, ha creat Disbesa Food Service(DFS), un nou departament destinat a l'hostaleria organitzada (cadenes d'hotels, cadenes de restaurants i col·lectivitats), i que s'ha constituït sobre la base del fons de comerç que el grup ha adquirit de l'empresa Juroge, situada a Sabadell, Madrid i Sevilla. Segons les previsions de la companyia, el nou departament -que ha suposat crear vint llocs de treball- aportarà unes vendes de 10 milions d'euros el primer any de funcionament.

Segons el Conseller Delegat, Josep Darnés, amb la nova divisió "el grup fa un salt al client organitzat, que fins a la data ateníem només als seus territoris i amb servei de repartiment d'algunes begudes. Ara satisfarem les seves necessitats de manera més integral i a tot el territori espanyol"

Manté la facturació

Disbesa-Darnés, líder nacional en la distribució al canal d'hostaleria independent, té previst tancar el 2014 amb una facturació de 304 milions d'euros, igual que la de 2013, tot i "la mala climatologia d'aquest estiu, que té una incidència directa sobre les vendes a hostaleria".