Airbnb creu que la normativa del Govern «discrimina» els particulars

27.07.2015 | 15:13

Airbnb veu restrictiu el decret que té previst aprovar el Govern per regularitzar el lloguer d'habitacions en pisos particulars. En una entrevista a TV3, el director d'Airbnb a Espanya, Arnau Muñoz, ha criticat que la mesura «discrimina» els particulars perquè els «assimila» a les activitats professionals del sector hoteler.
En un comunicat penjat al seu bloc, l'empresa critica que els plans de la Generalitat suposaran «afegir càrregues reguladores desproporcionades sobre els amfitrions».
Airbnb anima el Govern a seguir l'exemple d'altres ciutats com París, Londres, Amsterdam, Hamburg o Bruges, on la legislació és més «proporcionada» i sense «tràmits burocràtics innecessaris».

Per «arribar a final de mes»
En l'entrevista, Muñoz assegura: «El 50% de les persones que estan posant el seu habitatge a Airbnb és per poder arribar a final de mes, per poder pagar la seva hipoteca i poder continuar a casa seva. Pensem que aquestes mesures el que fan és discriminar justament que les persones puguin tenir aquest tipus d'activitat i les estan assimilant a hotel, hostals i altres establiments que tenen una activitat continuada i professional. No és el nostre cas».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

L´atur a Girona se situa per sota del 15% i retalla distàncies amb l´època precrisi

A finals del tercer trimestre hi havia 56.000 persones sense feina; l'últim any s'han creat 13.000...

El mercat de treball gironí en cinc gràfics

El mercat de treball gironí en cinc gràfics

Evolució històrica de l'ocupació i l'atur per sectors productius a les comarques gironines segons...

Enllaços recomanats: Premis cinema