La multinacional catalana Fluidra, especialitzada en gestió de l'aigua i material per a piscines,ampliarà les instal·lacions de la seva filial Trace Logistics a Maçanet de la Selva. Es tracta d'un dels centres logístics més importants del grup, que també té una forta presència a la Garrotxa, on té diferents centres productius.

Balder Tècnica, del Grup Maestre, ha estat l'adjudicatari del projecte i la construcció de l'ampliació, que té un cost d'un milió d'euros, i que donarà feina a 30 persones durant més de tres mesos.

Segons va informar Balder Tècnica, en total, l'ampliació sumarà «4.200 metres quadrats per emmagatzemar, fins a una alçària de 13,70 m, i amb les màximes prestacions en protecció activa i passiva contra el foc i la sostenibilitat».

Les obres s'inicaran el mes de setembre i el termini d'execució previst és d'uns cinc mesos i, per tant, a finals d'aquest any l'obra hauria d'estar finalitzada.

El president del Grup Maestre, Manel Maestre, va destacar la importància del projecte, per la creació de llocs de treball que suposarà.

Fluidra ha tancat el primer semestre de l'any amb un benefici de 16,5 milions, un 2% més que en el mateix període de l'any passat. A més, el grup acaba d'invertir 17 milions d'euros a adquirir el 72% de la companyia sud-africana WaterLinx. La companyia amb seu a Sabadell explica que WaterLinx és el líder del mercat de piscines en el continent africà i que a Sud-àfrica posseeix una quota de mercat del 30% i suma unes vendes de 32 milions d'euros anuals. WaterLinx disposa a més de quatre centres productius i deu delegacions repartides per tot el territori sud-africà, un país que suposa el sisè mercat mundial de piscines, amb un parc de 800.000 instal·lacions residencials i 2.000 públiques.