Fresenius Kabi inverteix 20 milions a Vilassar de Dalt

17.12.2015 | 07:16

L'empresa farmacèutica alemanya Fresenius Kabi ha invertit 20 milions d'euros per ampliar les instal·lacions i gairebé doblar la capacitat de producció de la seva planta de Vilassar de Dalt, que té una àmplia experiència en la producció de solucions d'infusió.
La fàbrica del Maresme té 140 empleats i la inversió farà possible satisfer una demanda més elevada de productes de nutrició clínica humana per via parenteral (intravenosa) i enteral (gastrointestinal).

"La inversió realitzada ens proporciona un molt elevat grau d'automatització i ens permet ser molt més competents en el nostre camp. Aquesta inversió mostra el nostre compromís amb Vilassar i amb la voluntat de seguir sent un agent actiu d'ocupació al nostre país", assenyala el director de la planta de Fresenius Kabi a Vilassar, Francesc Villagrasa. "A més, aquesta inversió ens permetrà augmentar la nostra capacitat de fabricació i, al mateix temps, millorar el cost de producció", puntualitza.

Per aquest projecte, la farmacèutica alemanya, companyia global de salut especialitzada en medicaments vitals i tecnologies per a la infusió, transfusió i nutrició clínica, ha rebut el suport de l'àrea d'atracció d'inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya, Catalonia Trade & Investment.

Els productes i serveis que ofereix l'empresa es fan servir per ajudar a la cura de pacients amb malalties crítiques o cròniques. La multinacional alemanya compta amb més de 32.000 treballadors arreu del món en una xarxa global de prop de 65 centres de màrqueting i vendes, i de més de 70 centres de producció i preparació de mescles parenterals. A l'Estat espanyol, Fresenius Kabi compta amb prop de 320 persones i té les oficines centrals a Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

«La meva finca està plena de senglars. Qui s´ha d´encarregar d´eliminar-los?»

Els advocats de Prat Sàbat responen, com cada setmana, els dubtes legals dels nostres lectors....

L´hivern de 2008, el pitjor de la sèrie

Quan s’analitza la sèrie completa, es detecta l’esclat de la crisi...

Aprovada la reforma de l´Impost de Societats amb el suport de PSOE i C´s

El ple del Congrés va donar ahir el vistiplau, amb el suport, a banda del PP, del PSOE i...

La campanya de Nadal generarà a la província més de 5.700 contractes

La campanya de Nadal generarà a la província més de 5.700 contractes

Hostaleria, comerç i logística són els sectors que crearan més ocupació, que a la demarcació serà...

Enllaços recomanats: Premis cinema