«It Style Make Up Milano», marca italiana especialitzada en la comercialització de maquillatge “democràtic” ha posat en funcionament una nova franquícia a Girona. Situada al número 40 del carrer Santa Clara.

L’èxit de It Style Make Up Milano es deu a l’innovador concepte de negoci centrat en una àmplia oferta de maquillatge “made in Italy” i cosmètics amb una molt bona relació qualitat-preu.

Als establiments de la cadena poden trobar-se una àmplia gamma de productes de maquillatge: pintallavis, ombres, màscares de pestanyes, esmalt d’ungles, etc. També cal destacar la seva extensa gamma d’accessoris, entre les quals destaquen la varietat i la qualitat professional dels pinzells de maquillatge.

It Style Make Up S.L neix l’any 2009, però no és fins l’any 2011 que comença el seu desenvolupament a Espanya on l’objectiu és implementar un centenar de franquícies a mig termini. A Espanya les franquícies en funcionament són 6: Palma de Mallorca, Melilla, Mèrida, Cieza (Murcia), Pontevedra i ara, Girona.