It Style Make Up obre el seu primer establiment a Girona

La marca italiana especialitzada en el maquillatge "democràtic" ha posat en funcionament un botiga al carrer Santa Clara

14.01.2016 | 07:18
It Style Make Up obre el seu primer establiment a Girona

«It Style Make Up Milano», marca italiana especialitzada en la comercialització de maquillatge "democràtic" ha posat en funcionament una nova franquícia a Girona. Situada al número 40 del carrer Santa Clara.

L´èxit de It Style Make Up Milano es deu a l´innovador concepte de negoci centrat en una àmplia oferta de maquillatge "made in Italy" i cosmètics amb una molt bona relació qualitat-preu.

Als establiments de la cadena poden trobar-se una àmplia gamma de productes de maquillatge: pintallavis, ombres, màscares de pestanyes, esmalt d´ungles, etc. També cal destacar la seva extensa gamma d´accessoris, entre les quals destaquen la varietat i la qualitat professional dels pinzells de maquillatge.

It Style Make Up S.L neix l´any 2009, però no és fins l´any 2011 que comença el seu desenvolupament a Espanya on l´objectiu és implementar un centenar de franquícies a mig termini. A Espanya les franquícies en funcionament són 6: Palma de Mallorca, Melilla, Mèrida, Cieza (Murcia), Pontevedra i ara, Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema