Gas Natural inverteix un 74% més a Girona

10.03.2016 | 07:18

Gas Natural Fenosa, a través de la seva companyia distribuïdora Gas Natural Distribución, va realitzar inversions per valor de 16 milions d'euros en l'àmbit de l'activitat de distribució de gas a les comarques de Girona durant l'any 2015, prop d'un 74% més que el 2014. Aquestes inversions es van destinar principalment a la construcció de noves xarxes i a la millora de la infraestructura actual.
L'esforç inversor realitzat per la companyia va permetre sumar a tancament de l'any passat 4.477 nous punts de subministrament a les comarques de Girona fins arribar als prop de 167.000. La xarxa de transport i distribució es va incrementar en més de 99 quilòmetres el 2015 i va assolir els 2.630 quilòmetres.
Durant l'any passat, Gas Natural Distribución va continuar estenent la xarxa de gas a tots els municipis de la província de Girona, on ja hi té subministrament.
L'activitat de distribució de gas continua sent un factor clau per a la competitivitat industrial, així com per a la dinamització econòmica. El sector gasista, que representa actualment un 0,5% del PIB a Espanya, genera prop de 150.000 llocs de treball a tota la seva cadena de valor, des del transport i distribució fins als serveis a clients. L'ús del gas natural té un gran potencial de creixement a Espanya, on l'índex de penetració és inferior al d'altres països europeus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Lidl busca alguns socis immobiliaris per créixer al mercat espanyol

La cadena alemanya té la intenció de desenvolupar promocions de nova construcció que...

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Allau de sol·licituds a les ofertes de Mercadona i Lidl: busquen professionals que els ajudin a...

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

MJN Neuroserveis crea un dispositiu capaç d'avançar entre uns deu segons i un minut les crisis

Enllaços recomanats: Premis cinema