Gas Natural Fenosa, a través de la seva companyia distribuïdora Gas Natural Distribución, va realitzar inversions per valor de 16 milions d'euros en l'àmbit de l'activitat de distribució de gas a les comarques de Girona durant l'any 2015, prop d'un 74% més que el 2014. Aquestes inversions es van destinar principalment a la construcció de noves xarxes i a la millora de la infraestructura actual.

L'esforç inversor realitzat per la companyia va permetre sumar a tancament de l'any passat 4.477 nous punts de subministrament a les comarques de Girona fins arribar als prop de 167.000. La xarxa de transport i distribució es va incrementar en més de 99 quilòmetres el 2015 i va assolir els 2.630 quilòmetres.

Durant l'any passat, Gas Natural Distribución va continuar estenent la xarxa de gas a tots els municipis de la província de Girona, on ja hi té subministrament.

L'activitat de distribució de gas continua sent un factor clau per a la competitivitat industrial, així com per a la dinamització econòmica. El sector gasista, que representa actualment un 0,5% del PIB a Espanya, genera prop de 150.000 llocs de treball a tota la seva cadena de valor, des del transport i distribució fins als serveis a clients. L'ús del gas natural té un gran potencial de creixement a Espanya, on l'índex de penetració és inferior al d'altres països europeus.