Joaquim Vich explica la seva experiència emprenedora a la UdG

Comparteix amb els estudiants del màster d'Emprenedoria i Desenvolupament Empresarial la seva actual aposta pel restaurant Vinomi

15.03.2016 | 07:21
Vich, durant la seva explicació als alumnes del màster
Vich, durant la seva explicació als alumnes del màster

Destil·leries Gerunda, El Magatzem del Pont o el restaurant Vinomi són alguns dels projectes empresarials que porten el segell de Joaquim Vich. Fa uns dies, va compartir la seva experiència com a emprenedor amb els alumnes del Màster d´Emprenedoria i Desenvolupament Empresarial de la Universitat de Girona, destacant l´actual aposta pel restaurant Vinomi.

En la trajectòria empresarial de Joaquim Vich destaca el llançament els anys 80 del licor de poma Golden´s Ger, producte que va rebre el reconeixement de qualitat internacional i que va suposar l´inici de la producció i importació d´una gamma més àmplia de licors que va caracteritzar durant molts anys l´èxit empresarial de Destil·leries Gerunda.

El restaurant Vinomi està situat a l´històric edifici modernista quee durant anys va ser seu de les destil·leries i que des de l´any 2000 acull també la botiga de vins "El Magatzem del Pont". El "Magatzem" vol donar a conèixer als seus clients la seva selecció de vins extraordinaris, procedents majoritàriament de cellers familiars. Segons Vich, aquesta filosofia d´atenció personalitzada, tracte amable i qualitat, és la que també acompanya el restaurant Vinomi, situat al costat, que ofereix cuina catalana modernitzada, amb productes que qualitat i de Km0, i on els clients poden gaudir dels vins que compren a la botiga per gairebé el mateix preu que si se´ls prenguessin a casa.

Els estudiants del Màster, que provenen de les comarques de Girona i de Barcelona, però també en bona part de països com ara Colòmbia, Equador, Perú, Romania i Venezuela, van demostrar molt d´interès per la història empresarial del Sr. Vich. De fet, algun d´ells té interès en emprendre projectes dins el món gastronòmic.

El Màster d'Emprenedoria, que es troba aquest any en la segona edició, té per objectiu proporcionar una formació especialitzada i avançada per a la posada en marxa de projectes empresarials, siguin empreses de nova creació o projectes d´intraemprenedoria en empreses ja existents. Ofereix formació en base a la realitat i la pràctica empresarial per mitjà d´activitats com ara les visites a empreses o la participació en jornades empresarials i també a través de persones convidades a participar en les classes del màster, assegurant d´aquesta manera el contacte directe dels estudiants amb emprenedors i empreses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Lidl busca alguns socis immobiliaris per créixer al mercat espanyol

La cadena alemanya té la intenció de desenvolupar promocions de nova construcció que...

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Gegants del sector de la distribució recluten «community managers»

Allau de sol·licituds a les ofertes de Mercadona i Lidl: busquen professionals que els ajudin a...

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

Una eina que prediu els atacs d´epilèpsia guanya la Mostra d´Emprenedors

MJN Neuroserveis crea un dispositiu capaç d'avançar entre uns deu segons i un minut les crisis

Enllaços recomanats: Premis cinema