Els establiments associats sota el paraigües de Costa Brava Hotels de Luxe han invertit 4,7 milions d'euros en la construcció de noves instal·lacions i la incorporació de nous serveis al llarg del 2015. Respecte al 2014, aquesta xifra representa un creixement del 20%. Aquestes inversions van en la línia de reforçar l'oferta de qualitat i oferir nous serveis als clients com ara spas,pitch & putts, noves terrasses o espais chill-out.

Des de l'associació remarquen que han pogut fer un major esforç en millorar instal·lacions i serveis perquè des del 2014 ha remuntat la facturació i també perquè són accions que ajuden a desestacionalitzar la temporada. L'entitat reuneix 18 hotels de quatre i cinc estrelles del litoral gironí que, en el seu conjunt, han augmentat un 10% la facturació al llarg de l'any passat. El conjunt dels hotels de Costa Brava Hotels de Luxe, defensen que han fet aquest major esforç inversor amb l'objectiu de «reforçar el lideratge en l'oferta de qualitat».

El principal client d'aquests establiments és el turista català, seguit del francès -que enguany ha seguit augmentant-, el britànic i l'espanyol. També destaquen d'altres nacionalitats com els alemanys, holandesos, belgues o italians.