Haribo Espanya vol ampliar la seva fàbrica de Cornellà de Terri (Pla de l'Estany), dedicada a la producció de caramels de goma i gels dolços, amb l'objectiu de comptar amb una capacitat de producció de 54.000 tones anuals. La companyia ha rebut l'autorització ambiental de la Generalitat per ampliar la seva producció en aquesta factoria, que actualment compta amb al voltant de 500 empleats, segons publica aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

L'objectiu d'aquesta ampliació és introduir dues línies per a la cocció de pasta de caramel, ampliar la central frigorífica, incorporar nova maquinària -dos condensadors, un climatizador i dues bombes-, ampliar la instal·lació de baixa tensió i el tractament físic-químic, i millorar el sistema de centrifugació de fangs de l'estació depuradora d'aigües residuals.

Aquesta factoria, operativa des de 1995, exporta pràcticament a tots els països de la UE, Rússia, Turquia, Suïssa, Estats Units, Llatinoamèrica i Angola. Haribo és capdavanter al mercat espanyol de caramels amb una participació de mercat del 26,8 sobre el total de caramel tou -segons dades de la seva web-, i és la marca de caramels amb major creixement.