Un jutge desestima que Volkswagen torni l'import de compra d'un cotxe trucat

25.05.2016 | 07:24

Un jutjat de primera instància de Torrelavega va desestimar ahir la demanda presentada per un client que sol·licitava a Volkswagen la devolució dels diners pagats per la compra d'un vehicle afectat pel trucatge dels motors dièsel. En la sentència s'assegura que l'oferta realitzada per Volkswagen, de solucionar el problema del «programari mal intencionat» sense cap cost per al propietari, és «l'adequada i no existeix cap causa que justifiqui el seu rebuig ».
El jutge dóna suport la seva argumentació en què l'Oficina Federal de Circulació de la República Federal Alemanya va destacar que, un cop retirats els dispositius per alterar les emissions contaminants dels motors dièsel de la família EA 189, els vehicles compleixen els límits i la resta de requisits en matèria d'emissions contaminants.
Per al jutjat cap de les proves presentades pel demandant proven que Volkswagen-Audi Espanya o el concessionari Part Automòbils, que el va vendre, tinguessin cap tipus de coneixement sobre la instal·lació del citat programari. El client disposava d'un Volkswagen Tiguan 2.0 TDI pel qual havia pagat una suma de 34.541 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema