El complex PGA Catalunya Resort va confirmar ahir que tirarà endavant el projecte d'expansió de serveis i instal·lacions. La inversió costarà 53 milions d'euros i te previst que es pugui finalitzar en un període de tres anys. Les millores es centraran en el rellançament de l'hotel, així com l'ampliació dels serveis esportius i d'oci.

El desembre de 2014, els propietaris del Golf de Caldes ja van anunciar la intenció d'ampliar les instal·lacions en uns terrenys de Vilobí que ocupen 85 hectárees. Fins ara PGA Catalunya Resort ha destinat 80 milions d'euros a infraestructures, sense incloure el sector residencial. Aquest pla triennal, que inclou un hotel de cinc estrelles i un nou complex recreatiu i esportiu, està valorat en un total de 53 milions d'euros. Per tant, una vegada conclòs el resort haurà invertit un total de 130 milions.

Segons fonts de l'organització, l'operació pretén consolidar el posicionament de la marca com el primer resort d'estil de vida d'Europa, a més de generar un augment significatiu d'ocupació i turisme de qualitat a la zona. L'any passat, PGA va facturar 36 milions d'euros, un 33% més que el darrer any 2014.