La policia francesa va efectuar ahir un registre a la seu del gegant informàtic Google a la ciutat de París en el marc d'una investigació oberta per presumpte frau fiscal, segons va informar el diari Le Parisien. El mitjà va destacar en la seva pàgina web que l'operació és fruit d'una denúncia presentada pel Ministeri d'Economia de França per possible evasió fiscal.

Un centenar de funcionaris d'Hisenda, així com els agents de la Brigada de Repressió de la Gran Delinqüència Financera (BRGDF) van anar al local de la companyia nord-americana, proper a les conegudes galeries comercials Lafayette.

El registre, segons aquesta mateixa font, va començar de matinada i va comptar també amb la presència de cinc magistrats de la Fiscalia financera. Aquesta operació, segons una font no identificada citada pel diari francès, s'ha dut a terme amb màxim secretisme, per tal d'evitar-ne possibles filtracions derivades.

Tot i haver estat preguntats pel tema, els representants de la seu francesa de la companyia Google ahir encara no s'havien pronunciat, com tampoc ho va voler fer la Fiscalia francesa.