El nostre servei de bugada és un servei integral que consta de rentat, assecat i plegat de roba de la llar i de vestir. Aquest servei es complementa amb un tracte personalitzat: la roba de cada client es renta i s´asseca amb exclusivitat de la resta, això vol dir que a cada rentadora només s'hi posa la roba d´un client.

A més, es realitza una higienització de la maquinària posterior a cada servei, de manera que es garanteix la màxima higiene a les nostres instal·lacions. En acabat, entreguem la roba, llesta per a l´armari, en un màxim de 24hores.

Per altra banda, ofereix un servei de planxat de roba de vestir (camises, polos, samarretes, vestits, pantalons, etc.), també amb un termini d´entrega màxim de 24h, a un preu molt assequible i amb un resultat òptim.

La Bugaderia laFundació és un projecte social gestionat per la Fundació Ramon Noguera. Es tracta d´una línia d´activitat del Centre Especial de Treball, que té l´objectiu de donar ocupació laboral a persones amb discapacitat intel·lectual. Per això, la bugaderia no és només un servei de qualitat, sinó que també té un alt valor afegit de retorn social.

La nostra adreça és C/Indústria, 22, 17005 de Girona i el telèfon és el 972 249 403. Disposem de zona d´aparcament pròpia. Per a més informació, es pot consultar a la web www.grupfrn.cat/bugaderia-i-planxa