L'empresa Akrocard entra a formar part d'una associació internacional

05.09.2016 | 07:18
Façana principal de l´empresa situada a Vall-llobrega.

Malgrat ser una empresa de mida petita amb tan sols 17 treballadors en plantilla, Akrocard s'està obrint progressivament un forat en el mercat internacional. L'empresa baixempordanesa va facturar durant el darrer any 2,12 milions i d'euros i aquesta setmana ha aconseguit entrar com a membre de ple dret a la Open Standard for Public Transportation Alliance (OSPT Alliance), una associació internacional creada per proporcionar un sistema estàndard obert per a solucions de pagament segur per a sistemes de transport.

Aquesta notícia suposa un pas endavant per l'empresa de Vall-llobrega, i així mateix ho veu el seu CEO, Lluc Noëlle: «Com a empresa gironina, entrar a l'OSPT Alliance és una aposta estratègica. Ens permet innovar al costat d'empreses com Samsung i oferir solucions segures per als pagaments al transport públic a consorcis i autoritats que poden anar des de l'àrea de Girona, passant per l'Autoritat Metropolitana del Transport de Barcelona o altres consorcis europeus o americans amb els quals treballem».

Akrocard és una empresa gironina fundada el 1996 que fabrica targetes de PVC amb tecnologia (smartcards) per a hostaleria, transport públic, retail i control d'accessos. Aquest darrer pas és d'allò més important per l'empresa ja que els sistemes de transport estan migrant a sistemes de pagament totalment basats en microcontroladors. «Cada vegada serà més habitual utilitzar títols de transport entre diversos sistemes de transport públic. Nosaltres com a empresa gironina, volem ser-hi» assegura Noëlle.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

8 de cada 10 Pimes no es planteja canviar la seu fora de Catalunya

8 de cada 10 Pimes no es planteja canviar la seu fora de Catalunya

8 de cada 10 pimes no es planteja canviar la seu social fora de Catalunya. Això constata...

L´èxode d´empreses de Catalunya es dispara i arriba a 1.185 fins ahir

L´èxode d´empreses de Catalunya es dispara i arriba a 1.185 fins ahir

268 empreses van traslladar ahir la seu social fora de Catalunya, el nombre més alt en un dia

La compravenda d´habitatges tancarà l´any a Catalunya amb un augment del 10,8%

La compravenda d´habitatges tancarà l´any a Catalunya amb un augment del 10,8%

L'Estudi Anticipa, dirigit pel catedràtic Josep Oliver, augura un increment del 5% en el preu el...

Enllaços recomanats: Premis cinema