Rubau construirà una clínica maternoinfantil al centre de Colòmbia

Es tracta de la nova unitat del centre sanitari Tolima, a la ciutat d´Ibagué. L´obra té un pressupost de 14 milions i termini d´execució de 24 mesos

15.11.2016 | 07:28

L´empresa de Girona Construccions Rubau construirà una clínica maternoinfantil a Colòmbia, un projecte que té un pressupost de 14,1 milions d´euros, va informar ahir la companyia. Es tracta de la Unitat Materno-Infantil (U mit SA) de la clíniaca Tolima, ubicat a la ciutat d´Ibagué, un municipi colombià situat al centre del país, a prop del volcà Nevadpo del Tolima.
El nou complex, propietat d´un grup de professionals del sector de la salut, unificarà en un sol edifici l´atenció i serveis materno-infantil (Urgències, Unitat de Cures Intensives (UCI), Cirurgia, Obstetrícia, Hospitalització i Quimioteràpia Infantil i per a la Dona), amb l´objectiu de millorar l´atenció als pacients. L´obra, s´iniciarà aquest mes, am bun termini d´execució de 24 mesos- La nova clínica comptarà amb un edifici de cinc pisos i dos soterranis. Amb l´ampliació, la clínica, que fins ara atenia una mitjana de 3.500 usuaris anuals, podrà atendre més pacients.
No és el primer equipament sanitari que construeix Rubau, que ja va gestionar l´obra de la Clínica Internacional de Medicina Avcançada (CIMA) de Barcelona i, més recentment, la construcció del Centre d´Atenció Primària i residència per a persones amb disminució a la Via Augusta, també a la capital catalana. Construccions Rubau, fundada el 1968 a Girona, va desembarcar l´any 2012 a Colòmbia, país on gestiona 28 projectes, entre els quals destaquen l´edifici The Icon, el més alt de la ciutat de Barranquilla; vint escoles en diversos departaments del país; el centre penitenciari de Bugavalle del Cauca; carreteres de Boyacá i Nariño; la prolongació de l´avinguda de ciutat de Cali; la construcció de 289 apartaments i la urbanització a Dosquebradas; i la construcció de tres torres d´onze pisos a Bogotà per a un total de 170 apartaments.
Rubau centra la seva activitat bàsicament en les àrees de construcció, concessionària i immobiliària. Opera en el mercat nacional i també en l´internacional, sobretot a Amèria i a Europa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Es creen a Girona 32 empreses de persones amb risc d´exclusió

Es creen a Girona 32 empreses de persones amb risc d´exclusió

El programa d'inclusió sociolaboral «Incorpora» de La Caixa permet la creació de petites...

El PIB de la Unió Europea manté un creixement del 0,6% entre abril i juny

El PIB de l'eurozona i de la Unió Europea (UE) va mantenir el seu creixement sense grans...

El port de Barcelona tanca el juliol amb nou rècord de mercaderies

L'equipament assoleix la xifra de 5,6 milions de tones mobilitzades, un 23% més que en el mateix...

Enllaços recomanats: Premis cinema