Representants del món empresarial i polític van acomiadar ahir l'expresident de Gas Natural Fenosa Salvador Gabarró, que va estar al capdavant de la multinacional energètica durant els seus anys de màxima expansió, i que va morir divendres passat a la matinada a Barcelona, a l'edat de 81 anys.

El funeral de l'empresari, nascut el 1935 a Sant Guim de Freixenet (Segarra), es va oficiar ahir al tanatori de Sant Gervasi, a la capital catalana, i va reunir la plana major de l'empresariat català.

Un dels presents va ser Isidre Fainé, que va recollir el testimoni de Gabarró al capdavant de Gas Natural Fenosa el mes de desembre passat.

També van acudir a l'últim comiat a Gabarró el conseller delegat de Gas Natural, Rafael Villaseca, el president de Repsol, Antoni Brufau, i el president d'Enagás, Antoni Llardén.

El president de CaixaBank, Jordi Gual; el president d'Abertis, Salvador Alemany; el president de Freixenet i Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet; l'expresident del RACC, Sebastià Salvador, i el president d'Hotusa, Amancio López, van ser alguns dels altres assistents.

De l'àmbit polític, hi van assistir l'expresident de la Generalitat Artur Mas i l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias, entre d'altres representants.