Els sindicats de Nissan alerten de la baixa producció de la planta de Barcelona

19.06.2017 | 09:05

Els sindicats de Nissan a Barcelona pateixen pel futur de la fàbrica de la Zona Franca davant la reducció progressiva de la producció i la falta d'un pla industrial que garanteixi el nivell de feina i d'ocupació els pròxims anys.

Mentre l'atenció mediàtica està centrada en el conflicte laboral de la planta d'Àvila, els sindicats han alertat de la situació crítica de la planta de Barcelona, la més important de la multinacional nipona a Espanya, a la qual treballen 3.200 persones amb contractes indefinits i unes 200 amb contractes temporals.

El president de la secció sindical de Sigen-Usoc, Enrique Saludas, ha denunciat que la direcció ha anat corregint a la baixa les previsions de producció a la planta, que han passat d'unes 100.000 unitats a l'any a ser 95.000 en poques setmanes.

Per la seva banda, el portaveu de Comissions Obreres a la Zona Franca, Miguel Ángel Boiza, també s'ha mostrat preocupat per la situació actual i ha demanat que la direcció es posi a treballar urgentment per aconseguir noves assignacions de productes perquè la baixada de producció no afecti l'ocupació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

CaixaBank contribueix a la instal·lació d´una planta de biomassa a Xile

CaixaBank ha contribuït a impulsar una planta de cogeneració de biomassa a...

El Port de Tarragona incrementa el tràfic de bestiar viu durant l´agost

El Port de Tarragona registra un notable increment d'exportació de caps de bestiar la...

Augmenta la confiança dels consumidors en l´eurozona

L'índex de confiança dels consumidors als 19 països que tenen l'euro creix un 0,2 a l'agost i es...

Enllaços recomanats: Premis cinema