CaixaBank ha posat en marxa el Premi Dona Empresària, que busca identificar les líders del món corporatiu amb una reconeguda trajectòria professional a Espanya. Aquests guardons neixen en el marc del 10è Aniversari de la Conferència International Women's Entrepreneurial Challenge (IWEC), una xarxa mundial de dones empresàries líders de tot el món que sustenten la propietat de les seves pròpies companyies i que cooperen de forma global amb l'objectiu d'ajudar a crear i distribuir la riquesa al món empresarial.

Cada any, en el marc d'aquesta Conferència, es lliuren els prestigiosos premis internacionals IWEC amb la finalitat de reconèixer i donar suport a les dones empresàries de tot el món, alhora que suposa un impuls en el seu desenvolupament professional cap al mercat internacional. Entre altres aspectes, els premis IWEC pretenen incrementar la visibilitat, credibilitat i responsabilitat de la dona empresària, perquè puguin formar part important i decisiva en el desenvolupament de l'economia global del segle XXI.

Aquest any, per primera vegada, la representant espanyola en els premis IWEC serà triada a través de la convocatòria del Premi Dona Empresària, que CaixaBank liderarà a tot el territori espanyol.

Segons va assegurar el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, «cada dia són més les dones que juguen un paper cabdal en la presa de decisions en empreses i organitzacions».