Iberdrola va destinar durant 2017 fins a 246 milions d'euros a recerca, desenvolupament i innovació, segons va informar la companyia. A causa del compromís amb la R+D+i, l'empresa s'ha convertit en els últims temps en la major 'utility' espanyola innovadora i la segona d'Europa, va indicar citant fonts de la Comissió Europea.

«Amb aquesta inversió tractem de promoure les tecnologies més respectuoses amb el medi ambient, l'eficiència i el desenvolupament de nous serveis als nostres clients», va asseverar Ignacio Galán.

El conseller delegat també va desglossar algunes de les accions que ha realitzat Iberdrola i que durà a terme dins de l'àrea. «Com a part del nostre dividend social, hem seguit treballant per millorar la qualitat de vida d'aquells que es troben en situació de vulnerabilitat», va precisar Galán.

Convenis amb diferents administracions públiques, associacions i ONG per «protegir la totalitat dels clients més desfavorits a les nostres àrees d'actuació» o iniciatives de suport als mateixos en països estrangers com Regne Unit, Estats Units o Brasil, són algunes de les actuacions destacades pel president de l'energètica. «Hem continuat implementant 'Electricitat per a Tots', que té com a fi facilitar l'accés als serveis bàsics energètics en aquelles regions en les quals encara els hi manquen», va afirmar Galà per afegir que «hem portat electricitat a prop de quatre milions de persones en països com Llatinoamèrica i Àfrica».