La candidata del PP per Girona, Concepció Veray, va cridar ahir a votar el seu partit perquè «és l'únic que té un projecte de futur», ja que la resta «només volen derogar el que s'ha fet durant els darrers quatre anys». Veray va assegurar que les eleccions d'aquest diumenge són «les més importants des de la recuperació de la democràcia», ja que Espanya es juga tenir un govern «d'extrema esquerra, radical i populista» o un govern del PP, que tindrà com a màxima prioritat la creació d'ocupació.

Veray, que ahir va visitar Lloret de Mar, es va comprometre a treballar a favor del sector turístic, ja que segons va afirmar és una peça clau per a la recuperació econòmica. Tal i com va recordar, la creació d'ocupació «és la millor política social» i la principal garantia per mantenir l'Estat del Benestar, per garantir «que es pot arribar a totes les persones que necessiten ajuda».

Pel que fa a Girona, Veray va confiar a recuperar l'escó al Congrés i va augurar que les escoltes al candidat del PP a Catalunya, Jorge Fernández Díaz, i el director de l'Oficina Antifrau, no afectaran a la campanya gironina, perquè «no hi té res a veure».