Un home ha denunciat davant la Policia l'extresorer del PP Luis Bárcenas per agredir-lo diumenge a la tarda després que el denunciant, que tornava de votar, l'increpés pel «mal que ha fet a Espanya» la política del PP.

Segons fonts policials, el succés va passar cap a dos quarts de 5 de la tarda al carrer Príncep de Vergara de Madrid, prop del portal de Bárcenas, que ahi va declarar per aquests fets davant la Policia tot assegurant que només es va defensar d'una agressió.

de votar quan es va trobar amb Bárcenas.

Llavors, li va dir: «Quant mal heu fet a Espanya, amb la corrupció, el robatori i la manca de vergonya». Bárcenas li va contestar: «Maricon, fill de puta, tu no saps res del que va passar», i tot seguit el va agredir, donant-li cops de puny fins que el denunciant va caure a terra, segons consta a la denúncia. A continuació, la víctima va anar a la clínica Ruber perquè patia contusions lleus i, tot seguit, va interposar una denúncia a la policia.

Ahir, Luis Bárcenas ja havia anat a declarar per aquests fets -segons van confirmar les mateixes fonts policials- i va assegurar que només es va defensar d'una agressió.

La policia ha tancat l'atestat i l'ha remès als jutjats.