El Govern de Mèxic no té cap indici que l'accident aeri que dimarts va causar la mort al ministre d'Interior, Juan Camilo Mouriño -d'origen espanyol i fill de l'actual president del Celta, Carlos Mouriño-, i dotze persones més a la capital del país fos conseqüència d'un atemptat. "Fins ara no s'han detectat indicis que permetin formular hipòtesis diferents a les d'un accident", va explicar el ministre de Comunicacions i Transports, Luis Téllez, sobre el sinistre, que va causar 13 ferits.

Juntament amb Mouriño van morir el seu assessor per a temes de seguretat, José Luis Vasconcelos; la directora d'Informació de la Secretaria de Governació, Norma Diez; el portaveu de la institució, Miguel Monterrubio, i el coordinador d'aquesta cartera, Arcadio Echeverría. També van morir el pilot Martín Jesús de Oliva, el copilot Álvaro Sánchez, el capità Julio César Ramírez i la sobrecàrrec Gisel Carrillo.

De les transcripcions inicials es dedueix que l'acostament de l'aeronau a l'aeroport es realitzava "dins dels paràmetres establerts per a l'aterratge", va afegir el ministre mexicà. Téllez va explicar que les condicions meteorològiques eren bones i que "no va existir cap trucada d'emergència per part del pilot". "Fins ara el que sabem és que l'avió va caure a terra, va produir una explosió", va afegir.