Admiradors, detractors i curiosos dels EUA podran llegir els més de 24.000 correus electrònics enviats per Sarah Palin durant el seu període com a governadora d'Alaska, que van sortir a la llum al Capitoli estatal. La publicació dels correus electrònics, sol·licitada per la premsa quan Palin va ser nomenada candidata republicana a la vicepresidència el 2008, es va convertir en tot un esdeveniment per als mitjans de comunicació.

Els diaris Washington Post i New York Times van desplaçar extensos equips de periodistes a la capital d'Alaska, Juneau, i van demanar ajuda als seus lectors en la monumental tasca de llegir, analitzar i posar en context les més de 24.199 converses que va mantenir entre 2006 i 2008.

La divulgació de les converses respon a les lleis estatals, que exigeixen la publicació de tots els documents relacionats amb el càrrec de Governador. Palin va esquivar en part aquest mandat amb el seu costum d'utilitzar comptes personals de Yahoo per enviar correus de treball a més de 50 funcionaris estatals i al seu marit, Todd. Altres 2.000 pàgines de converses han estat retingudes per motius de seguretat.