Sis escaladors han estat trobats morts aquest diumenge als Alps francesos. Concretament, els cadàvers s'han localitzat a 2.700 metres d'altura en una glacera del Pic de Neige Cordier, als Massís des Ecrins, dins el terme de Villar-d'Arène (Alts Alps), segons informa France Info.

De moment, es desconeixen les identitats de les víctimes. Segons l'alcalde de la localitat, Xavier Cret, els escaladors haurien mort aquest dissabte al matí a causa d'una allau de neu i pedres, i ha estat un excursionista qui ha trobat els cossos aquest diumenge. Un helicòpter ha traslladat els cadàvers dels alpinistes fins al municipi de Villar-d'Arène, a cinc quilòmetres del lloc de l'accident.

Segons apunta France Info, les víctimes serien sis ciutadans francesos. Els sis cossos han estat trobats aquest diumenge per un excursionista anglès en una glacera al massís de Ecrins, a prop de la localitat de Villar-d'Arène. Els escaladors haurien mort aquest dissabte al matí a causa sepultats per una allau de neu i roques quan es disposaven a fer l'ascens del pic de Neige Cordier, de 3.614 metres.