Iñaki Urdangarin, investigat a Palma per presumpta corrupció, va consultar qüestions d'imatge, protocol, contactes amb la premsa i negocis relatius a l'Institut Nóos amb Carlos García Revenga, secretari a la Casa Reial de les infantes Elena i Cristina, dona del primer. Diego Torres, l'exnúmero dos de Nóos, ha lliurat al jutge 32 nous documents, la majoria correus electrònics, on es revelen dades sobre la gènesi i el dia a dia de l'entitat sense ànim de lucre que el duc de Palma va usar com a suposada tapadora per desviar fons públics.

Els correus estan datats entre desembre del 2002 -quan Iñaki Urdangarin va comentar per Internet al seu amic Iñaki Mújika el seu projecte de crear una consultoria esportiva i un institut de promoció social- i novembre del 2007 -mes en el qual el secretari del duc de Palma, Mario Sorribas, explica per correu electrònic el paper del gendre del Rei en la fundació Esport Cultura i Integració Social (FDCIS), que va substituir Nóos-.

Torres, defensat per Manuel González Peteers, ha dirigit un escrit al jutge José Castro on justifica el lliurament dels nous correus per demostrar que Carlos García Revenga, que va ser tresorer de l'institut Nóos i segueix sent un dels principals assessors de la Casa Reial, va tenir un paper protagonista en el cas. Torres recorda que Iñaki Urdangarin va ser president de l'institut; la infanta Cristina, vocal; Mario Sorribas -imputat en la causa-, secretari; i ell, vicepresident.

En altres missatges facilitats per l'exnúmero dos de Nóos apareix José Manuel Romero-Pallarés, comte de Fontao i assessor de la Casa Reial. Romero és esmentat en relació amb la creació de FDCIS i en una reunió amb Iñaki Urdangarin

Per altra banda, l'11 de desembre de 2002 el duc de Palma va remetre una llarga carta (quatre folis) per internet a un íntim amic, Iñaki Mújika. El receptor, expert en filosofia grega, va ser qui va facilitar a Urdangarin el nom de Nóos per al seu nou projecte: una consultoria d'empreses sobre màrqueting esportiu i projectes de desenvolupament que va a muntar amb el seu antic professor a Esade, Diego Torres.

En la seva missiva, el gendre del Rei va explicar a Mújika que volia donar un canvi de rumb a la seva vida. A la consultoria Octagon Express guanyava 35 milions de pessetes a l'any, però no estava còmode en dependre d'altres caps: «pensen que sóc l'obreportes de la companyia», deia. El duc de Palma reconeixia tenir por al canvi, però afegia que la seva dona l´avalava: «Cristina viu com jo la meva frustració. Una vegada més es posa la meva samarreta i m'anima».