Un grup d'entre 30 i 40 joves, entre ells alguns menors, van protagonitzar disturbis durant tota la tarda i nit al barri de la Cañada de Hidum de Melilla, on van formar barricades amb pneumàtics i contenidors i van llançar còctels molotov com a protesta per la situació de desocupació que pateixen.

A l'hora de tancar aquesta edició s'havien registrat almenys vuit ferits, entre ells set policies, algun d'ells amb ferides produïdes per "balins", així com un dels esvalotadors, que es va cremar amb el còctel incendiari que manipulava.

La Policia estudia la hipòtesi que els actes vandàlics van estar organitzats i premeditats, ja que es té constància que des de dijous els participants van realitzar amuntegament de material com pneumàtics i gasolina.

A més, s'investiga la possibilitat que els manifestants haguessin utilitzat alguna arma de foc, ja que es van sentir ràfegues de cinc trets cadascuna, al mateix temps que un dels escuts de protecció policial va quedar malmès amb un forat que podria correspondre's amb el d'una bala del calibre 22.

La protesta continuava a l'hora de tancar aquesta edició i la Policia intentava contenir-ne l'avanç, que es desenvolupava a la carretera principal d'aquest barri.