Les acusacions en el cas Bárcenas es plantegen demanar al jutge Pablo Ruz que acordi una confrontació de les firmes de l'extresorer del PP Álvaro Lapuerta que consten en el procediment amb les que apareixen en els documents aportats la setmana passada pel seu successor en aquest càrrec, Luis Bárcenas.

Segons van informar fonts de les acusacions que representen IU i l'Associació Lliure d'Advocats (ALA), es plantegen prendre la iniciativa, si no ho fa abans el fiscal, perquè quedi acreditada en la causa l'autoria de la firma dels documents amb els quals Bárcenas pretén demostrar que Lapuerta tenia accés a la suposada caixa B del PP. Per decidir els nous passos en el procediment, IU ha convocat per a demà una "assemblea oberta" de l'equip d'advocats de la querella que va donar lloc al cas Bárcenas.

L'extesorer del PP va remetre la setmana passada al jutge Ruz una carta escrita per ell en la qual adjuntava uns documents sobre la suposada comptabilitat B del Partit Popular que afecten el seu antecessor en aquest càrrec, el també imputat en aquest cas Álvaro Lapuerta.