Una adolescent xilena ha estat detinguda per vendre suposadament el seu fill nounat per internet. Verónica Carrera, de 18 anys, va reconèixer en una entrevista la quantia del pagament. "Només em van donar 60.000 pesos (uns 80 euros)", va assegurar la mare, que va detallar que el pagament el va efectuar una parella de joves, a més de fer-se càrrec de les despeses mèdiques. "No sabia què fer, no tenia parella, estava malament", va afegir. Va ser el pare, de 17 anys, el que va alertar a les autoritats en conèixer el succés.

Segons la policia l'acord es va realitzar durant l'embaràs de Verónica. "Van optar per vendre el nadó, la seva mare i la germana van començar a oferir el nen a les xarxes socials", va assegurar Miguel Ampuero, un dels agents que va investigar el succés.

Verónica, la seva mare i la seva germana han estat citades davant un tribunal de Santiago de Xile. Davant el mateix jutge haurà de respondre la parella que va comprar el nadó, que després el va registrar com seu. El nounat està sota custòdia de l'Estat.