La coneguda com l'àvia d'Instagram, Betty Jo Simpson, ha mort als seus 80 anys d'edat. Quan el nét de Betty va descobrir que la seva àvia moriria de càncer, va decidir passar el màxim temps amb ella i mostrar al món el dia a dia de la lluita contra aquesta malaltia.

Divertida, valent i sempre amb ganes d'ajudar als altres ... així es mostrava grandma betty. Aquest dissabte i a través de la xarxa social que li va fer famosa anunciaven la seva mort ...

"Després d'una nit necessària de descans, l'àvia està en pau amb la seva batalla contra el càncer de pulmó. Encara que la Àvia Betty ja no està físicament amb nosaltres, estarà per sempre en els cors de milions de persones a les que va tocar cada dia. L'Àvia Betty no va perdre la seva batalla contra el càncer, perquè el llegat que va deixar inspirarà milions de persones a # Somriure, # SerFeliz i # MantenerseFeliz independentment del resultat. La lluita ha acabat. La batalla ha estat guanyada "

Aquesta informació anava acompanyada d'una foto del seu gos Harley, sol al balancí. Un balancí que ha acollit les fotos més emocionants d'un compte d'Instagram que ens demostra, que mai és tard.