El nou ministre d'Educació, ?Íñi?go Méndez de Vigo, hereta del seu antecessor en el càrrec més de 200 peticions que els usuaris de la plataforma change.org van reclamar a José Ignacio Wert, entre les quals hi ha la defensa del català a l'escola pública o la instauració de l'assignatura de música. En total, 600.000 persones han signat alguna de les 200 peticions posades en marxa a través de change.org que tenien com a destinatari el fins ara ministre d'Educació.

Entre les reclamacions pendents, destaca la iniciada per una ciutadana sevillana que sol·licitava la tornada de l'assignatura de música a l'educació primària i que acumula més de 342.000 signatures.

El 2012, unes 154.000 persones es van sumar també a una petició per a la defensa del català a l'escola pública i més de 146.000 es van unir a la reclamació del Sindicat d'Estudiants, que al començament d'aquest any va exigir la retirada immediata del decret 3 + 2 que "imposarà dos anys de màster a preu desorbitat per expulsar de la Universitat als fills de treballadors". A més, altres 36.000 persones es van unir a una petició per retirar l'assignatura de religió.