La Policia Nacional ha trobat més restes del cadàver esquarterat de l'home de 59 anys desaparegut al municipi alacantí de Dènia, del que ja s'havien trobat en un camp d'una pedania d'Ondara el cap i el tronc, segons han indicat fonts de la recerca.

Les mateixes fonts han assenyalat que les noves restes, entre elles una mà i un avantbraç, s'han localitzat distribuïdes en diferents punts.

Per la seva relació amb aquests fets hi ha una persona detinguda, un home que pel que sembla va traslladar en una furgoneta fins a un camp del terme municipal d'Ondara el cadàver de la víctima, que va desaparèixer a la localitat de Dènia i a l'habitatge de la qual s'havien trobat restes de sang.

Les recerques es van iniciar dimecres passat, després que residents de l'immoble de Dènia en el qual vivia la víctima alertessin de la mala olor procedent del pis de la persona desapareguda i informessin també que no l'havien vist des de feia algun temps. Segons sembla, diversos veïns van observar el dimarts anterior -un dia abans que s'alertés de la desaparició de la víctima- a dos individus traient un sofá embolicat amb un llençol o amb una lona de l'edifici. Per aquest motiu, un equip de la Policia Científica es va personar al pis per analitzar possibles empremptes i indicis.

El jutjat d'instrucció número 1 de Dénia s'ha fet càrrec d'aquesta investigació a l'espera de trobar més pistes.