Tres dels sis ferits en l'explosió que es va produir dilluns a l'empresa Pirotécnica Zaragozana, en què van morir sis persones, continuen ingressats a les UCI dels hospitals saragossans, mentre que es confirma que l'origen de l'explosió va tenir lloc en un dels polvorins de producte acabat. L'explosió, ocorreguda cap a un quart de tres de la tarda, va provocar sis morts, encara que les restes del cadàver d'un d'ells no van ser localitzades fins a la matinada, al costat d'una granja que es troba a prop de les instal·lacions de l'empresa.

Tres dels sis ferits van ser donats d'alta al llarg del dia, però els altres tres continuen ingressats a les UCI dels hospitals Miguel Servet i Clínic de la capital aragonesa. Al Miguel Servet estan ingressats SLC, una dona de 41 anys, amb pronòstic molt greu, i RE, un jove de 25 anys, amb pronòstic greu, mentre que en el Clínic roman hospitalitzada, estable dins de la gravetat, ALC, de 45 anys.

El delegat del Govern a Aragó, Gustavo Alcalde, va visitar els ferits i a les portes de l'hospital va confirmar que «sembla estar clar» el punt d'inici de la primera explosió, que se situaria en un els polvorins de producte acabat, en el qual estaven treballant algunes persones.

La primera explosió va afectar probablement, segons el seu relat, una furgoneta que hi havia als voltants, també amb material explosiu, el que va generar una ona expansiva cap a la zona de l'empresa on s'ubiquen les casetes de fabricació, que també van explosionar.

El material explosiu emmagatzemat a la pirotècnica de Saragossa serà traslladat, segurament avui sota la supervisió dels Tedax, a un magatzem que l'empresa posseeix a França, mentre que el que va resultar danyat serà destruït.