Sergio Morate, presumpte auto dels assassinats de Marina Okarinska i Laura Morate, va ingressar ahir a la presó d'Estremera (Madrid), un més després de la desaparició de les dues noies a Conca.

Morate va entrar a primera hora de la tarda al Centre Penitenciari Madrid VII, a Estremera, després que el magistrat titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Conca, Gonzalo Criado del Rey Tremps, decretés al migdia el seu ingrés a presó, comunicada i sense fiança.

Al jove se l'imputa com a presumpte autor dels delictes d'assassinat de les dues joves, que van ser vistes amb vida per última vegada el 6 d'agost, quan Marina i Laura van anar a casa del noi, ex parella de la primera, per recollir les seves pertinences personals.

La compareixença davant del jutge instructor de Morate, que es va celebrar a porta tancada, va començar passades les 11 del matí i el detingut es va acollir al seu dret a no declarar.

A la sortida del jutjat, abans d'anar a la presó, un centenar de persones, entre elles familiars de les víctimes, es van amuntegar a les portes del jutjat. Els concentrats van cridar "assassí" i li van llançar ampolles de plàstic. Alguns dels congregats van portar un cartell amb diverses fotografies de les dues joves i on s'hi podia llegia "Marta i Laura estem amb vosaltres.