La violència a Israel i Palestina va continuar ahir per desè dia consecutiu amb nous apunyalaments, massius disturbis i protestes en què van morir almenys sis palestins -dos d'ells menors d'edat- i desenes de persones van resultar ferides.

La jornada sabàtica de descans a Israel es va veure alterada d'hora al matí amb un nou apunyalament de dos jueus ultraortodoxos a la zona limítrofa de Jerusalem, on conflueixen les poblacions israeliana i palestina. Allà, un jove de 16 anys d'una zona de la part est de la ciutat, ocupada per Israel el 1967, va agredir amb un ganivet dos religiosos jueus que tornaven del Mur de les Lamentacions. El jove va ser cosit a trets per dos agents de la policia que passaven per la zona. Hores després, a la històrica Porta de Damasc, un altre palestí de 19 anys moria després d'atacar una policia israeliana.

Dos palestins, menors de 13 i 15 anys segons fonts mèdiques, van morir en enfrontaments al llarg de la frontera entre Gaza i Israel, en els quals manifestants palestins van tornar a acostar-se a la reixa fronterera per llançar pedres, còctels molotov i pneumàtics cremant.