Cinc militars francesos van morir arrossegats per una allau als Alps que va afectar un total d'11 persones, va explicar una portaveu de la delegació del Govern en el departament de Savoia. El balanç de víctimes era encara provisional a l'hora de tancar aquesta edició i no es descartava que apareguessin nous morts.

El ministeri de Defensa, per part seva, va assenyalar que el succés va passar prop de l'estació d'esquí de Valfréjus, al departament de Savoia, propera a la frontera amb Itàlia, el gimnàs de la qual es va transformar en hospital de campanya per atendre els ferits.

Entre 52 i 55 militars van participar en un exercici a la zona i es trobaven fora de les pistes esquiables, a entre 2.000 i 2.450 metres d'alçada, va assenyalar un portaveu del ministeri. Mentrestant, un portaveu dels serveis de rescat va afirmar que l'allau va tenir "diversos flancs". Dues persones pateixen hipotèrmia i 4 més estan feries.

La Fiscalia de Lió ha decidit obrir una investigació de forma immediata per poder determinar les circumstàncies d'aquest drama. Aquest nou succés va tenir lloc només cinc dies després que tres escolars perdessin la vida en la propera estació d'esquí de Deux Alpes, després de ser arrossegats per una allau