L'exministre d'Indústria José Manuel Soria va assegurar que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, farà "molt bé" a investigar, ja que "no trobaran absolutament res". En una entrevista al diari El País, Sòria va explicar que "si algú vol establir que la causa de la meva renúncia és el que ha dit el ministre Montoro, el desmenteixo de manera clara. Jo sé la conversa que vaig tenir amb el president Rajoy i el president també ho sap".

Insisteix en l'entrevista en què el seu comportament ha estat "legal". Reconeix, però, que "vaig provocar un greu perjudici al Govern i al partit per l'error que vaig tenir de negar una cosa que era veritat. El meu germà i jo no teníem res a amagar, i per això apareixen els nostres noms. Els advocats i el banc amb el qual treballàvem a Londres ens ho van recomanar per tenir una eina, un instrument amb el qual va ser més fàcil operar internacionalment amb el negoci que teníem", va declarar el ja exministre.

Sobre si hi haurà nous documents, Soria diu que "suposo que no, espero que no, però sí que li puc garantir que tot el que hem fet era legal, i si en sorgeix qualsevol altre, no actuaré com fins ara. Primer m'informaré".